Olen Tarja Rapala-Virtanen, piirilevyteknologiaan erikoistunut liikkeenjohdon erityisasiantuntija.

Play video ►

x

Liikkeenjohdon konsultti

Erikois­osaamisena teknologia-alan yritykset

Olen Tarja Rapala-Virtanen, liikkeenjohdon konsultti. Tuen yritysten kasvustrategioita ja markkinajohtajuutta tehokkailla teknologisilla ratkaisuilla. Osaamiseni on piirilevyteollisuudessa, jossa pyrin lisäämään lopputuotteen toiminnallisuutta ja tarjoamaan käyttäjille uusia teknologisia kokemuksia.

Keskityn erityisesti liitäntä- ja piirilevyteknologiaan. Yli kolmenkymmenen vuoden aikana olen saanut alalta arvokasta tietoa erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä.

TaRiYa Oy on konsulttiyritykseni, joka on saanut tunnustusta teknisestä asiantuntemuksestaan ​​ja laajasta yhdysliikennetekniikan osaamisesta. Asiakkaani hyötyvät insinööriosaamiseni ja ammattitaitoni ohella laajasta yhteistyöverkostostani.

Kestävä kehitys on piirilevyteknologia-alan suurimpia kehitystrendejä. Siksi se korostuu myös palveluideni painopisteenä.

Tarja Rapala

Kaikenkokoisille yrityksille

Olen yritysten käytettävissä, pienistä suuriin ja start-upeihin kokoluokasta riippumatta. Tavoitteeni on auttaa esimerkiksi järjestelmien suunnittelussa, käyttöön­otossa sekä prosessien tehokkaassa ja nopeassa läpiviennissä jokaisen organisaation yksilöllisistä toiveista ja tarpeista käsin.

Suurin asiakas­kuntani on ulkomailla, mutta tarjoan palvelujani myös Suomessa toimiville yrityksille tilanteen mukaan.

 

Liitosteknologian konsultti

Olen ollut urani aikana mukana useissa alani projekteissa. Olen vastannut uuden tehtaan prosessien ja menetelmien suunnittelusta sekä tuotantolinjan prosessin tuottokyvyn ja laadun optimoinnista. Lisäksi uuden tuotteen suunnitteluprosessi sekä materiaali- ja prosessivalinnat ovat minulle tuttuja.

Palvelut-sivulta löydät muutamia esimerkkejä asiakkaistani. Tutustu ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin auttaa juuri Sinua sekä yhteisöäsi.

 

Uutiset

Estonian Electronics EMS Day, 1.12.2022: "EMS Industry Recovering From Crisis"

Last December the Estonian Electronic Industries Association organized their annual seminar focusing again on matters of electronics manufacturing services. This year’s seminar’s title, “EMS Industry Recovering From Crisis”, was revealing as it put a strong emphasis on how the companies have been able to overcome the challenges of component availability.